ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Κατάθεση Τράπεζας: Δεχόμαστε την κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας.

Η παραγγελία σας θα σταλεί μετά από την κατάθεσή σας, και όταν μας ενημερώνετε με ένα e-mail στο info@autosprint.gr ή τηλεφωνικά στο 210 4212200 & 325 για τις λεπτομέρειες κατάθεσης (το όνομά σας, ημερομηνία, τράπεζα, αξία συναλλαγής).


Αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε στον υπάλληλο (διανομέα) της courier, όταν σας παραδίδουν την παραγγελία σας.


Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών: των οργανισμών Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Δεν υπάρχει καμία προσαύξηση με τη χρησιμοποίηση της πιστωτικής κάρτας σας για να κάνετε τις αγορές στο autosprint.gr. Παρακαλούμε να επιβεβαιώνετε την διεύθυνση παράδοσης και τον αριθμό τηλεφώνου σας - η διεύθυνση και ο τηλεφωνικός αριθμός που έχουμε στο αρχείο για σας. Οι ανακριβείς πληροφορίες μπορούν να προκαλέσουν μια καθυστέρηση στην επεξεργασία της παραγγελίας σας.


Η πιστωτική κάρτα σας θα ενημερωθεί μόλις τοποθετείται η παραγγελία σας. Αυτό γίνεται για να προστατεύσουμε την ασφάλεια των στοιχείων των πιστωτικών καρτών σας, δεδομένου ότι δεν αποθηκεύουμε τις λεπτομέρειες καρτών σας σε οποιοδήποτε σημείο.


Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε τη παραγγελία σας ή μερικά προϊόντα δεν μπορούν να σταλούν, θα επιστρέψουμε τη διαφορά πίσω στην πιστωτική κάρτα σας.